ACASA » FESTIVALURI » URSUS EVOLUTION in Mamaia


Pe 12 și 13 august, URSUS Evolution face ultima oprire la Mamaia, pe Plaja Fratelli (harta locației o găsiți pe site-ul URSUS: http://ursus.ro/evolution/images/orase/mamaia_over.png), într-un eveniment cu totul și cu totul special.

Pizza Evo

Concertele vor începe în fiecare zi la ora 18. Vineri vor urca pe scenă Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, Şuie Paparude, Zdob şi Zdub, Paraziţii şi Iris, iar sâmbătă R.O.A., Grasu XXL, Guess Who, The Mono Jacks, Puya şi Cargo. Acest line-up, aflat la cea de-a patra reprezentație, nu doar a confirmat în primele trei evenimente URSUS Evolution, ci a reușit să câștige admirația publicului din întreaga țară pentru mix-ul de genuri care a evidențiat evoluția muzicii românești.

Fanii trupelor şi artiştilor care nu vor putea ajunge la Mamaia în acest weekend  se vor putea bucura de show-uri live, accesând pagina de Facebook URSUS http://www.facebook.com/UrsusRomania, unde concertele vor fi transmise integral prin live streaming.

Cu ocazia acestui turneu, URSUS a lansat şi o serie limitată de ambalaje, dedicate muzicii. Turneul se bucură şi de un website special, unde informaţiile despre formaţii şi evenimente vor fi actualizate constant: www.ursus.ro/evolution.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?