ACASA » CALENDAR » Underground Beach Party in Goblin

397372_451790661553273_1330587191_nNu-i asa ca am inghetat deja destul iarna asta? Noi zicem ca da, asa ca sambata asta facem in ciuda gerului cu un Underground Beach Party ca la carte!

Adunarea se da la Goblin, pe 2 februarie, incepand cu 22:00. Bem un shot si apoi lasam ‘Saturday Night Fever’ sa ne incalzeasca! Nu lipsesc nici cocktailurile colorate, cu umbrelute, ananas si portocale, ca n-ar mai fi Undeground Beach Party altfel.

Si cum nu-i niciodata vara fara muzica buna, v-am pregatit o selectie cool de cantence ca-n Vama Veche, mixate live de Fane la Platane, trimis in misiune estivala de prietenii nostri de la partipipal.ro.

Pentru cei care nu-l stiu inca, Fane la Platane este un bine cunoscut party planner, care a pus muzica si a organizat petreceri in nenumarate cluburi foarte cunoscute din Bucuresti si din tara, asa ca era doar o chestiune de timp pana sa ajunga si in cel mai tare club din sud-estul tarii – za GOBLIN!!!

Dar, evident, asta nu e tot! Dupa cum bine va aduceti aminte, traditia Underground Beach Party cere un dresscode aparte. Ei bine, hai sa facem totusi o exceptie pentru cei mai frigurosi, ca si-asa spitalele si sistemul sanitar din Romania sunt de toata jena… hai doar sa ne prefacem ca ghetele sunt slapi si ca pantalonii de ski (plus/minus izmene) sunt bermude colorate!!

Disclaimer – Goblin nu-si asuma raspunderea pentru cei care ies la 5 grade Celsius in pantaloni scurti si cu umbrela-n spate. Tousi, ii vom aprecia,si cele mai “summerlike” vestimentatii se vor premia, la bar! 😉

Intrarea – 5 lei (shot inclus)

Age limit – 18+!!!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?