ACASA » CONCERTE » Unde te poți distra în mini-vacanța de 1 Mai. Programul evenimentelor importante

Unde te poți distra în mini-vacanța de 1 Mai. Programul evenimentelor importante

CONCERTE FESTIVALURI 1 MAI 2018. O serie de evenimente au fost anunțate pentru mini-vacanța de 1 Mai din acest an pe litoral. Concerte, festivaluri și chiar tabere medievale sunt doar câteva dintre atracțiile din perioada următoare.

Minivacanța de 1 Mai debutează cu ediția 23 a festivalul SunWaves ce va începe joi, 26 aprilie, cortul alb fiind deja ridicat pe platoul plajei Crazy, situate în nordul stațiunii Mamaia.

Astfel, în toate cele cinci zile de festival, binecunoscuți DJ români și străini vor anima plaja pe ritmuri tehno și vor oferi spectatorilor momente inedite.

În cea de-a doua zi a SunWaves se vor deschide rulotele cu mâncare și băutură din campingul Enigma situat, tot în nordul stațiunii.

De asemenea, în 27 aprilie va începe Festival du Bonheur (ce va dura până la 1 Mai), un loc cu spaţii de agrement, mese, scaune şi perne uriaşe, unde atmosfera va fi susținută cu muzică de club de dimineața până seara.

În weekend (28-29 aprile), turiștii care aleg Vama Veche se pot bucura de Sunset Festival (organizat pe strada Tudor Vladimirescu) alături de Argatu & Moş Martin, Coma, CTC, Kazi Ploae & Photosilah, Nimeni Altu’, Specii, Vali Umbră şi Gonza, DJ Oldskull și mulți alții.

Tot în Vama Veche, turiștii pot participa duminică, 29 aprilie, la Festivalul Vama Libre ce va avea avampremiera pe plaja Acolo și la care vor fi prezenți Omul cu şobolani, Ţapinarii şi Partizan (acustic), Reversed Gravity, Colonist pe Lună și Full Tones.

În weekend, discoteca White Horse din Constinești găzduiește concerte ale trupelor Bucovina (28 aprilie) și Trooper (29 aprile).

Pasionații de istorie, dar și de distracție, pot participa la Dapyx, Festivalul de Jocuri şi Reconstituiri Istorice de la Medgidia ce va avea loc în perioada 27 – 30 aprilie, care se află deja la cea de-a doua ediție, și care se desfășoară sub motto-ul „La Medgidia eroii nu mor niciodată!“.

Totodată, în perioada 27 – 30 aprilie, pe stadionul Iftimie Ilisei vor fi organizate tabere de daci şi de romani unde vor fi simulate lupte cu gladiatori, se vor putea urmări parade şi vor fi organizate ateliere de meşteşuguri interactive. De asemenea în cadrul taberei turiștii pot afla câte ceva despre bucătăria medievală, pot viziona spectacole de flăcări și lumini şi pot dansa pe ritmuri românești alături de Smiley, Loredana, Andra, Holograf şi Provincialii.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?