ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Unde sunt barbatii romani?”, cu LIVIU MIHAIU

“Unde sunt barbatii romani?”, cu LIVIU MIHAIU

“UNDE SUNT BARBATII ROMANI?” LIVIU MIHAIU. Cunoscutul jurnalist, Liviu Mihaiu vine la Constanta, invitat in cadrul campaniei “Tu Stii Cine Esti?“, la o conferinta in clubul Doors in care subiectul de discutie va fi: “Unde sunt barbatii romani?

Pizza Evo

Liviu Mihaiu si cei prezenti vor incerca sa raspunda la aceasta intrebare, intr-o abordare intelectuala, alaturi de scriitoarea si psihoterapeuta Anca Mizumschi. Publicul este invitat sa asiste la o dezbatere interesanta, documentata, despre barbatii romani, nu despre unde sunt ei fizic, ci unde sunt ei ca notiune de cavalerism, politete, asumare si responsabilitate.

Potrivit Ancai Mizumschi, “Liviu Mihaiu a publicat o serie intreaga de articole legate de modul in care aratau societatea romanească interbelica, relatiile sociale, relatiile dintre barbati si femei si ce ar trebui noi sa recuperam din acest punct de vedere“.

Anca Mizumschi a dat startul, pe 13 iunie, tot in Doors, suitei de 12 conferinte despre identitate “Tu cine esti?“, un inedit proiect care isi propune sa aduca in discutie identitatea umana sub toate aspectele ei.

conferinta liviu mihaiuOrganizatorii si-au propus sa creeze o comunitate interconectata prin medii sociale, o comunitate ai carei membrii sa se sprijine reciproc, nu numai in cunoastere sau adunarea de informatii, ci si in a face ceva activ intr-o tara in care puterea civica a comunitatii este de cele mai multe ori ignorata.

Conferinta va avea loc pe 10 iulie, incepand cu ora 18.00

Intrarea este 25 de lei.

Organizatoarea si prezentatoarea evenimentului este poeta Amelia Stanescu. 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?