ACASA » PROMO » Un stand-up fresh, cu NATANTICU și MANE, la Harlequin

Un stand-up fresh, cu NATANTICU și MANE, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Vino să serveşti o porţie consistentă de râs, fresh, ale cărei ingrediente principale sunt carismaticul Cosmin Natanticu şi unul dintre comedianții care au făcut senzație la emisiunea iUmor, Mane Voicu.

Cosmin Natanticu este unul dintre veteranii stand-up-ului românesc. A avut ani de activitate prin diverse grupuri de umor şi de stand-up comedy.

A devenit cunoscut în grupul Divertis – Serviciul Român de Comedie. În prezent, mai activează și Familia Impro, alături de Mihai Bobonete şi Adrian Văncică. Îl recomandă umorul din ADN şi… faţa.

Mane Voicu, un comediant cu rădăcini în Botoșani, a ajuns în finala iUmor, reușind să impresioneze juriul și câteva sute de mii de români care l-au văzut la tv și pe internet. De asemenea, Mane este câștigătorul concursului de Open Mic 2013 din cadrul Festivalului Internațional de Stand Up Comedy de la Cluj (FISC).

Afis-Natanticu-ManeDuminică, 20 MAI, de la ORA 21.00, la restaurant HARLEQUIN Mamaia.

Rezervări la 0766 400 181

Preţ bilet: 30 lei.

Biletele se achită în maximum 24 h de la rezervare. Mesele se ocupa în ordinea sosirii la eveniment, începând cu ora 20.00

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?