ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Un nou SPAŢIU VERDE din Constanţa va fi DISTRUS pentru construcţia unei clădiri

Un nou SPAŢIU VERDE din Constanţa va fi DISTRUS pentru construcţia unei clădiri

STIRI CONSTANTA. O nouă investiţie imobiliară ameninţă dispariţia unui spaţiu verde de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa.

Controversata investiţie a fost anunţată de Cambela Prod SRL încă din toamna anului 2015, când reprezentanţii firmei s-au prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu pentru construirea unui imobil cu patru etaje, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183B, lângă CCINA Constanţa, transmite ziuaconstanta.ro

Pe terenul respectiv se află copaci, plantaţi acolo de la construcţia blocului învecinat, în anii ’60, printre care doi stejari. Teoretic, se poate întâmpla orice, deoarece terenul este privat, iar „investitorul“ este liber să decidă.

În urmă cu un an, locuitorii din zona bulevardului Alexandru Lăpuşneanu au organizat şi o acţiune de protest, la care au participat reprezentanţi ai mai multor asociaţii de proprietari aflate în „război“ cu dezvoltatorii imobiliari. Protestul s-a desfăşurat atunci chiar în faţa blocului S6, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 183, lângă staţia de autobuz Suceava, vizavi de parcul Tăbăcărie. Protestul a avut loc cu o zi înainte de dezbaterea publică asupra propunerilor preliminare ale PUZ-ului privind zona delimitată de bulevardul Alexandru Lăpuşneanu – aleea Argeşului, bloc S6, municipiul Constanţa.

Citeşte mai multe detalii şi ARTICOLUL COMPLET AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?