ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Un NOU BLOC de zece etaje va apărea în faţa clădirilor de pe bulevardul Tomis

Un NOU BLOC de zece etaje va apărea în faţa clădirilor de pe bulevardul Tomis

STIRI CONSTANTA. Un nou Plan Urbanistic Zonal (PUZ) şi o nouă clădire de zece etaje stă să apară în cartierul Tomis Nord al Constanţei, chiar la stradă, în faţa blocurilor locuite. Firma Seaview Media SRL este iniţiatoarea unui PUZ pentru zona delimitată de bulevardul Tomis la sud, bulevardul Aurel Vlaicu la vest, aleea Hortensiei la est şi nord, transmite ziuaconstanta.ro

Terenul pe care urmează să fie ridicată construcţia are o suprafaţă de 740 mp şi este identificat cu numărul cadastral 215918, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanţa. Firma este deţinută de Ionuţ Barbu şi Elan Schwartzenberg, cunoscuţi şi pentru alte afaceri derulate cu Primăria Constanţa.

Potrivit ziuaconstanta.ro, societatea omului de afaceri Ionuţ Barbu şi a familiei Schwartzenberg, SC Seaview Media SRL, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe 9 martie 2017, Certificatul de urbanism nr. 540 pentru adresa bulevardul Tomis nr. FN, bloc TAV4, Constanţa, pentru „elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea modificării reglementărilor urbanistice aprobate pentru zona delimitată prin avizul de oportunitate emis în baza prezentului certificat de urbanism“.

Document şi detalii în articolul complet AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?