ACASA » ALTE EVENIMENTE » Un cunoscut artist spaniol isi expune lucrarile la Muzeul Marinei Romane

Un cunoscut artist spaniol isi expune lucrarile la Muzeul Marinei Romane

EXPOZITIE EDUARDO DIEZ. Muzeul Marinei Române din Constanța va avea loc vernisajul expoziției de pictură: „Marine și peisaje”, cu lucrări realizate de pictorul Eduardo Díez.

Autorul, șef al Departamentului Artă și Cultură din cadrul Casei de Artă Cantabria și membru în Consiliul de administrație al acesteia, Eduardo Díez semnează peste 30 de tablouri ce vin să completeze simezele Muzeului Marinei Române, într-o expoziție dedicată mării, Dunării și peisajelor lor.

Vernisajul expozitiei are loc luni, 4 iulie, incepând cu ora 17:00.

Artistul spaniol, un adevărat globetrotter al culturii dacă judecăm după lista lungă a țărilor în care a expus de-a lungul anilor: Spania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Germania, Italia, Ecuador, Lituania, Laponia, Portugalia, Franța, S.U.A., Marea Britanie ș.a., a decis să poposească și pe meleagurile noastre, alegând în iulie 2016 să-și prezinte lucrările și într-un oraș de la mare, la Constanța.

Afis-vernisaj-Eduardo-DiezAtunci când vorbește despre prima sa întâlnire cu România, Eduardo Díez recunoaște:

Am fost șocat de peisajele sale, de oamenii și, în mod special, de dragostea pentru artă și cultură pe care această țară o are” și tot el mărturisește: „Consider o realizare profesională intrarea mea în România cu expoziții personale în muzee și galerii”.

Expoziția va putea fi vizitată gratuit în perioada 4 – 21 iulie 2016, în timpul programului de funcționare al Muzeului Marinei Române.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?