ACASA » STIRI » Diverse » Un catel de usturoi inghitit pe zi face miracole! Cel mai bun antibiotic si antiseptic natural

Un catel de usturoi inghitit pe zi face miracole! Cel mai bun antibiotic si antiseptic natural

EFECTE TRATAMENT USTUROI. Putine persoane cunosc beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol. In Egipt, era utilizat ca fortifiant, ii erau cunoscute proprietatile de antiseptic, vermifug si antidot contra turbarii si a muscaturilor de vipera.

Toate studiile medicinale arata ca usturoiul este un antibiotic natural. Consumat pe stomacul gol, de preferinta inainte de micul dejun, lupta cu bacteriile nocive care se afla in stomac. De altfel, usturoiul are o reputatie excelenta atunci cand vine vorba de tratarea si ameliorarea bolilor de inima precum atacul de cord sau hipertensiune.

Se spune ca sute de medici au gasit usturoiul ca fiind cel mai sigur si mai de nadejde mod de a combate hipertensiunea. Nimeni nu stie exact din ce cauza. Unii doctori cred ca usturoiul dilata (deschide) arterele, scazand presiunea. Altii citeaza puterea sa de a inlatura infectiile de diverse feluri si, prin urmare, de a reduce tensiunea crescuta. Totusi, e clar ca tensiunea scade.

Usturoiul nu vindeca diabetul si nu trebuie folosit fara permisiunea medicului. Dar dovezile arata ca poate fi un mod util de a scadea glicemia si, astfel, de a controla boala.

Proprietatile sale puternice antioxidante si antifugice lupta impotriva radicalilor liberi care provoaca afectiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii din China, persoanele care mananca usturoi crud de cel putin doua ori pe saptamana au un risc cu 44% mai scazut de a face cancer de gat. Mai multe studii stiintifice au concluzionat ca usturoiul previne mai multe afectiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?