ACASA » TEATRU » UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI, la Teatrul din Jupiter

UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI, la Teatrul din Jupiter

TEATRU LITORAL. O comedie spumoasă, cu doi dintre cei mai apreciaţi actori de teatru din România.

Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?

Povestea colaborării dintre cei doi actori a început în urmă cu aproximativ treizeci de ani, când Magda Catone şi Claudiu Bleonţ s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie.

După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei.

Vă aşteptăm să-i urmăriţi în acest spectacol care vă va aduce zambetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?

Distribuţie: Magda Catone şi Claudiu Bleonţ

Vineri, 12 IULIE, ORA 21.00, la Teatrul de Vară Jupiter

Pret bilet 30 lei

Biletele pot fi achiziţionate online AICI sau de la casa de bilete a teatrului

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?