ACASA » STIRI » Un avocat a declarat cine este principalul vinovat de moartea lui MICHAEL JACKSON

52698570JS003_jacksonAvocatul companiei AEG, cea care trebuia sa organizeze concertele de revenire ale regelui pop, a sustinut in cadrul procesului intentat de catre familia lui Michael, ca starul american a murit din cauza “propriilor sale alegeri gresite”.

Pizza Evo

Michael Jackson ar fi murit din cauza deciziilor sale gresite privind administrarea medicametelor care l-au ucis si a medicului care i le-a furnizar si nu din cauza AEG Live, a declarat avocatul apararii, Marvin Putman, scrie ziare.com, citând Daily Mail.

De asemenea, Putman dezvaluie faptul ca Michael Jackson nu le-a spus producatorilor concertelor ca el a folosit anestezicul propofol pentru a-si trata insomnia sa cronica. Daca AEG Live ar fi stiut de acest lucru, compania ar fi anulat concertele planificate. “AEG n-ar fi fost de acord sa finanteze acest turneu, daca ar fi stiut ca Michael Jackson juca un fel de ruleta ruseasca in fiecare seara in dormitorul sau”, a spus Putman.

502536-michael-jackson-617-409

Avocatul a declarat ca AEG a incercat sa-l determine pe Michael Jackson sa nu-l angajeze pe dr. Conrad Murray, care ulterior a fost gasit vinovat de omucidere involuntara, dar cantaretul nu a dat niciun raspuns la solicitarea companiei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?