ACASA » ALTE EVENIMENTE » UMANITARA NISIPARI. Campanie JCI pentru familiile nevoiase din Constanta

UMANITARA NISIPARI. Campanie JCI pentru familiile nevoiase din Constanta

JCI Constanta si partenerii sai continua seria campaniilor umanitare si in acest an cu Umanitara de la Nisipari. JOI, 9 APRILIE 2015, ORA 17.00 se va desfasura actiunea de ajutorare a semenilor nostri din localitatea constanteana Nisipari, prin donatii ale membrilor si partenerilor JCI Constanta.

Pizza Evo

Trei familii, 21 de copii si parintii lor, vor fi beneficiarii donatiilor constand in alimente, obiecte de igiena personala, imbracaminte, incaltaminte, rechizite. Cele trei familii selectate din localitatea Nisipari locuiesc in conditii precare: casele sunt darapanate, duc lipsa de haine si alimente de baza.

Echipa JCI Constanta face un apel public catre cei care vor sa ajute cele trei familii nevoiase. Cum puteti face acest lucru? Apeland la numarul 0726.682.371 (Diana Stoica, coordonator) si donand haine, alimente, rechizite pentru scoala sau puteti intreba organizatorul ce alte nevoie specifice au aceste familii. Pe 9 aprilie toate donatiile in produse vor fi transportate la Nisipari.

JCI Constanta a strans deja pachete si donatii in produse si haine in urma desfasurarii proiectelor Atelierul Zanelor in data de 4 aprilie si campania de donare de sange Share Your Blood, Save a Life, din perioada 23-26 martie, unde au fost donatori care au cedat bonurile de masa pentru copiii sarmani din Nisipari.

JCI Constanta multumeste pentru implicare membrilor, colaboratorilor si partenerilor sai!

Afis Umanitara Nisipari WEB2Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 10 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Buzau, Craiova, Targu Mures, Ploiești. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitati pagina de internet jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI Constanța.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?