ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » UMANITARA CORBU. Implica-te si fa o bucurie unor copii sarmani din judetul Constanta!

UMANITARA CORBU. Implica-te si fa o bucurie unor copii sarmani din judetul Constanta!

CAMPANIE UMANITARA. JCI Constanta si partenerii sai continua seria campaniilor umanitare si in aceasta iarna cu Umanitara de la Corbu. Sambata, 19 decembrie 2015, ora 14.00, se va desfasura actiunea de ajutorare a semenilor nostri din localitatea constanteana Corbu, prin donatii ale membrilor, partenerilor JCI Constanta si oricarei persoane care doreste sa se implice!

Pizza Evo

27 de copii din familii defavorizate si parintii lor vor fi beneficiarii donatiilor constand in alimente, obiecte de igiena personala, imbracaminte, incaltaminte sau rechizite. Copiii au varste cuprinse intre 3 si 9 ani.

Oricine doreste sa se implice pentru a oferi o bucurie de Sarbatori unor suflete, care au nevoie sa stie ca pe aceasta lume exista si oameni carora le pasa, poate dona imbracaminte, jucarii, carti, alimente, rechizite sau alte bunuri.

Donatiile se strang la sediul salonului Beauty Office Hair & Nails (bd. Tomis, nr. 217, langa biserica „Alba”), pana vineri 18 decembrie. Ziele in care puteti aduce donatiile sunt sambata, 12 decembrie, si de marti pana vineri, intre orele 10.00 – 19.00.

Umanitara-Corbu-WEBPentru mai multe informatii, puteti contacta unul dintre numerele: 0726 682 371 sau 0724 606 431.

Cartile donate vor ajunge atat la copii, cat si la biblioteca scolii din sat. Jucariile, hainele, atat pentru copii, cat si cele pentru adulti), alimentele si alte bunuri (lemne sau obiecte casnice) vor ajunge la Centrul „Asociatia Zambete pentru Toti” din localitate, de unde vor fi impartite celor prezenti, sambata 19 decembrie.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?