ACASA » STIRI » Muzica » Tudor Chirilă, certat de o concurentă de la Vocea României: “Nu am venit la Vocea ca să mai iau o nuntă!”

Tudor Chirilă, certat de o concurentă de la Vocea României: “Nu am venit la Vocea ca să mai iau o nuntă!”

TUDOR CHIRILA VOCEA ROMANIEI. După ce Tudor Chirilă a publicat, vineri seară, un mesaj dur pe Facebook, cu trimitere la trupele care se rezumă doar la cânta coveruri, fără a avea nicio intenţie de a crea ceva nou, Iulia Stoica, participant la show-ul “Vocea României“, a răspuns atacurilor juratului printr-o scrisoare deschisă trimisă către Mediafax: “Nu, Tudor Chirilă! Nu am venit la Vocea ca să mai iau o nuntă!“.

Eu nu am nimic cu nimeni, dar mi se pare că motivul pentru care se atacă Tudor Chirilă făcând vâlvă în presă, pe facebook şi la dânsul pe blog, nu are nicio legătură cu nicio realitate.

Nu, Tudor Chirilă! Nu am venit la Vocea ca să mai iau o nuntă! Nu am venit la Vocea ca să reprezint trupa RYM şi nici că să îmi fac reclamă în cariera mea de cover! Am venit la Vocea pentru a mă reprezenta pe mine şi implicit pentru a promova orice tip de proiect muzical în care aş fi fost implicată!

Şi da, Tudor Chirilă, timp de 3 ani am avut o colaborare cu o trupă de cover. În care trupă se află oameni cu are ai lucrat ani de zile şi care te respectă. Apropos, şi Borco vorbea frumos despre tine. Şi nu sunt contra compoziţiei, a creativităţii şi a propriei identităţi artistice. Eu am cântat de mică şi spre deosebire de tine, părinţii mei nu luau foarte în serios treaba asta cu cântatul.

Vezi tu, eu am avut autosusţinere. Şi atât. Iar trupa RYM s-a format din nimic. Mai precis din mine, un sunetist (care e fost toboşar la Partizan şi care cred că ţi-a fost luminist pe vremea când erai cool) şi un alt sunetist care nu mai pusese mâna pe chitară de când era tânăr fecior (el ţi-a fost sunetist şi ţie, nu?). Iar Borco ne-a cam legat pe toţi, având grijă să umble la butoane să auzim şi noi ce cântăm, iar mai târziu să şi sunăm într-un mare fel. Pentru că sună într-un mare fel trupa asta! Dar trupa asta amărâtă de cover, sună bine şi e apreciată pentru că timp de 2 ani s-a repetat 5 zile pe săptămână, câte 4-5 ore.”

Citseşte scrisoarea integral AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?