ACASA » STIRI » Trupa VAMA a lansat album nou!

Dupa 3 ani de munca, Tudor Chirila si colegii lui prezinta publicului 14 piese despre schimbare, început, vis, tranziţie. Mai rock si mai  optimist, decat ne-au obisnuit membrii formatiei VAMA, albumul “2012” continua, totusi, spiritul Vama Veche. Albumul a fost lansat pe 16 mai impreuna cu Gazeta Sporturilor.

“Eu cred că se continuă un spirit în Vama, dar se face cu totul altă muzică, mai modernă, mai adaptată la anii în care suntem acum şi este o muzică rezultată din faptul că avem trei colegi noi. În afară de mine şi de Eugen, chitaristul formaţiei, Clopo, toboşarul, Gelu Ionescu, la clape, şi Dan Lucian, la bas, sunt partea nouă a formaţiei şi un colectiv nou gândeşte altfel şi se structurează altfel. E normal să fim diferiţi.” Tudor Chirila

Fanii au primit cu entuziasm noul album, reactiile de pe YouTube si de pe pagina VAMA de Facebook fiind extrem de apreciative. Materialul discografic poate fi achizitionat in pachetul promotional de la toate chioscurile de ziare pana pe 1 iunie. Fanii din orasele in care tirajul a fost epuizat sunt incurajati sa-l comande direct de la producatori printr-un email la adresa office@agentiadevise.ro.

Tudor Chirila: “Pentru noi acest album înseamnă foarte mult. Mai mult decât un material muzical, este o opțiune. Aceea de a face muzica în care credem. Nu e ușor în vremurile noastre, dar este extrem de important să fii mulțumit și împăcat cu ceea ce creezi. Așa că, putem spune cu mâna pe inimă că asta este muzica pe care știm și vrem s-o facem. Fără compromisuri. Și cu multă speranță.”

Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 28 mai la Sala Palatului din Bucuresti. VAMA pregateste un spectacol cu totul deosebit. “Încercăm să punem în joc toate resursele creative care să dea forță vizuală muzicii noastre. Concepem un show care să fie mai mult decât un concert: o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice întipărite pe retină. Va fi mai mult decât divertisment.” declara Tudor Chirilă

Intrucat evenimentul de la Sala Palatului  va avea loc doar in Bucuresti, membrii formatiei isi doresc ca la concert sa fie prezenti si fanii din toata tara. Astfel,  Agentia de Vise, producatorul spectacolului, propune o oferta speciala pentru fanii VAMA din afara Bucurestiului: la fiecare pachet de cate 7 bilete rezervate  se ofera un discount de 10%. Biletele se rezerva printr-un email la adresa office@agentiadevise.ro.

Informatii despre albumul VAMA si despre concertul de lansare se gasesc pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?