ACASA » RECOMANDARI » Trupa SUFLEȚEL prezintă spectacolul “La povești cu Moș Crăciun” la Hotel Ibis

Trupa SUFLEȚEL prezintă spectacolul “La povești cu Moș Crăciun” la Hotel Ibis

Anul acesta ajunul Crăciunului e plin de aventuri MIERCURI, 19 decembrie ora 18.00 la Hotel ibis Constanța cu Trupa SUFLEȚEL!
Chiar când toate par gata de sărbătoare , cadourile adunate, săniile aranjate, toți spiridușii pregătiți, Baba Iarna cam înciudată că Moșul e așteptat cu bucurie de fiecare dată, încuie Poarta Poveștilor și chiar pe Moșul Bun și hotărăște că ea e cea care va fi cea mai importantă persoană de acest Crăciun! Noroc că mai există copii care cred în magia poveștilor și care pot dovedi că au inima doldora de iubire și de îndrăzneală, gata să aducă frumosul în lumea reală, pentru că astfel Moșul poate fi eliberat și Crăciunul va fi salvat!
Bunul cel atât de îndrăgit va veni între copii, să îi laude, să le asculte mirările, să râdă, să cțnte și să danseze, să stea la taifas; va fi ca în vis, vă spun! La povești cu Moș Crăciun!
Un spectacol cu bucurie, cu spectatori inimoși, cu eroi de poveste și cu gândul bun că e totul bine și de acest Craciun!

MIERCURI, 19 DECEMBRIE, de la ORA 18.00, la Hotel IBIS.
Bilet 25 lei/persoana.

Biletele pot fi rezervate pentru 24h la telefon 0766400181.
Biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin Mamaia zilnic între orele 11.00 – 21.00. Un bilet costă 25 lei/persoană.
Pentru o bună organizare rugăm participanții să se prezinte la eveniment cu 20 de minute mai devreme. Locurile în sală se ocupă în ordinea sosirii.
Eveniment sustinut de: X-printing, Vivo! Constanţa, Magic FM, GOOD IDEA MEDIA, Hotel IBIS.

Poster-La-povesti-cu-Mos-Craciun-web

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?