ACASA » ALTE EVENIMENTE » Trupa SUFLETEL prezinta ATELIER DE PAPUSI PE MANA la Forte Life
ATELIER DE PAPUSI PE MANATe invitam la atelierul de construit papusi pe mana! Papusi bune de jucat un spectacol adevarat! Un atelier simplu, dar in care copiii au beneficii extraordinare! Isi dezvolta creativitatea, isi antreneaza iscusinta in a realiza ceva cu mainile sale, descopera valoarea unui obiect realizat de el insusi si castiga, in plus, o jucarie noua! O jucarie facuta cu mainile sale! Ceea ce e grozav!
Constructia unei papusi, oricat de simple, inseamna exercitiu de creativitate, inseamna explorarea imaginatiei si exersarea indemanarii. Dar dincolo de asta, inseamna sa realizezi un accesoriu care poate exprima ganduri si atitudini, chiar daca le exprimam in joaca. Suna a treaba de oameni mari, asa e? Dar oare nu e treaba noastra sa ajutam copii sa se dezvolte?
Va asteptam duminica, la ora 18:00, la Forte Life, la ATELIERUL DE PAPUSI PE MANA!
Pentru a fi siguri ca fiecare participant va avea tot ce ii trebuie, te rugam sa confirmi inscrierea ta la 0766400181.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la locatie. Biletele se achita la intrare la pretul de 30 de lei in care sunt incluse toate materialele necesare. Atelierul este recomandat copiilor de peste 6 ani, dar si adultilor.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

Te asteptam, cu bucurie si imaginatie!

Forte Life este locul unde se desfășoară evenimente de dezvoltare personală, întâlniri de business networking, întâlniri între prieteni. Toate produsele servite sunt preparate în condiții optime din produse proaspete și naturale. Promovăm stilul de viață sănătos, atât din punct de vedere alimentar, dar și al echilibrului emoțional și stării de bine!  Detalii pe www.fortelife.ro

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?