ACASA » TOATE CATEGORIILE » Trupa QUEEN are un nou solist!

Din 1991, de la moartea legendarului Freddie Mercury, membrii trupei Queen au cautat un inlocuitor ala marelui solist. Se pare ca cea mai buna varianta a ramas un tanar talentat cu care au mai colaborat.

Pizza Evo

Adam Lambert a declarat ca va insoti trupa Queen in calitate de solist in turneul lor din vara anului 2012. Surprinzatoare a fost declaratia tobosarului trupei din care reiese ca tanarul Adam este potentialul inlocuitor al lui Freddie Mercury. “A evoluat mult şi a devenit un foarte bun interpret cu o voce uluitoare. Ne-ar plăcea să lucrăm din nou cu el. Nu am semnat deocamdată un contract, însă vorbim deja despre datele unor viitoare concerte live” a declarat Roger Taylor.

Adam LambertLa cei 30 de ani, Adam Mitchel Lambert este un personaj controversat deja al industriei muzicale din America si chiar are lucruri in comun cu Freddie Mercury, anuntand public ca este homosexual. Originar din Los Angeles, Adam s-a facut cunoscut la emisiunea American Idol, ocupand locul al-doilea, si a reusit sa semneze un contract cu o casa de discuri importanta din Stalele Unite.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?