ACASA » CALENDAR » Trubadurul la TNOB Oleg Danovski

Invitaţi din Elveţia, Bulgaria şi Republica Moldova pun în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa una din capodoperele lui Giuseppe Verdi, Trubadurul, o operă compusă pe un libret de Salvatore Cammarano, scris după tragedia “El trovator” de Antonio Garcia Gutiérrez. Spectacolul a avut premiera la Teatro Apollo din Roma, la data de 19 ianuarie 1853.

Este o operă impresionantă, cu un temperament de necontrolat, o operă de geniu pentru melodramatismul  perfect.  Compozitorul a dezvoltat pe  ritmuri de mazurka şi vals cele mai pasionale şi expresive pasaje dramatice. Schimbările imprevizibile, spontaneitatea şi agitatia vor pune stăpânire pe scena Teatrului de Opera şi Balet Oleg Danovski sub bagheta lui Salvatore Cicero care va oferi publicului hrana spirituală mult aşteptată.

Artiştii ce vor evolua în piesa de duminică sunt: KRUM GALABOV (Bulgaria), ROXANA CETALI, ZARUI VARDANEAN (Moldova), STELIAN NEGOESCU (Craiova), IOAN VRĂŞMAŞ (debut), IONELA DUMA, DORU IFTENE şi MARIUS EFTIMIE.

Evenimentul are loc duminica, 3 iunie, ora 19.00.

Biletele puse în vânzare pentru aceast spectacol pornesc de la 15 Lei şi ajung până la 25 de Lei în funcţie de poziţia locului în sala de spectacol. Pentru informatii puteți suna la 0241.481.460.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?