ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Trei companii licitează pentru Sala Polivalentă din Constanța. Când va începe construcția

Trei companii licitează pentru Sala Polivalentă din Constanța. Când va începe construcția

În luna august 2016, Primăria Constanţa emitea un nou certificat de urbanism pentru construcţia viitoarei Săli Polivalente, însă construcția clădirii nu a început nici acum. Potrivit primarului Decebal Făgădău, există posibilitatea ca, în cele din urmă, proiectul să înceapă în acest an.

Licitația este în desfășurare, așteptăm să vină motivarea deciziei instanței din decembrie, iar cel mai probabil, în martie, vom avea al doilea rezultat al evaluării. A fost o primă evaluare, au depus oferte trei companii și s-a făcut contestație.

Cel mai probabil, anul acesta se va închide procedura de atribuire a contractului de execuție a lucrărilor și trag speranțe că va începe construcția Sălii Polivalente”, a precizat primarul Decebal Făgădău în cadrul unei conferințe de presă, citat de constantadeazi.ro

Potrivit proiectului, Sala Polivalentă va fi amplasată în zona Badea Cârțan, va avea 5.000 de locuri și va fi omologată pentru multiple discipline sportive individuale și de echipă. Însă obiectivul va putea găzdui și concerte sau alte manifestări artistice.

Articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?