ACASA » STAND-UP COMEDY » “TREI BAIETI FIERBINTI”, cu BOBONETE, VANCICA si RAIT

“TREI BAIETI FIERBINTI”, cu BOBONETE, VANCICA si RAIT

STAND-UP COMEDY CU BOBONETE, VANCICA si RAIT. In aceasta vara esti asteptat la unul dintre cele mai tari spectacole de stand-up comedy de pe litoral. Evenimente Constanta si restaurant Harlequin Mamaia iti prezinta show-ul “TREI BAIETI FIERBINTI“. Stand-up comedy cu Mihai BOBONETE, Adrian VANCICA si Mihai RAIT!

Cunoscuti publicului mai ales pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie romanesc, “Las Fierbinti”, Bobonete, Vancica si Rait se vor intrece in replici surprinzatoare si glume fara limite. Cei “trei baieti fierbinti” vor incinge atmosfera cu un show ce va depasi orice asteptari!

Daca va place sa radeti copios si sa faceti haz de necaz, atunci asigurati-va un loc la mega show-ul de stand-up comedy “Trei baieti fierbinti”, sambata 8 august si duminica 9 august, de la ORA 21.00.

Afis-Trei-Baieti-Fierbinti-august-8-9Rezervati un bilet la: 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 21.00 rezervarea expira.

SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Magic FM, Cuget Liber, Telegraf, Pure Fitness si Maritimo.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?