ACASA » TEATRU » Trei aventuri, trei incercari de a seduce: AMANTUL PERFECT!

Trei aventuri, trei incercari de a seduce: AMANTUL PERFECT!

TEATRU CONSTANTA. Satul de o viata prea cuminte, Barney Cashman decide sa aiba o aventura extraconjugala pentru a-si condimenta un pic existenta oarecum prea linistita. Vino sa vezi “AMANTUL PERFECT“, o comedie savuroasa, destinata adultilor, adaptata dupa textul lui Neil Simon, prezentata de Teatrul SEMN din Constanta.

Eroul nostru le va intalni pe Elaine Navazio, o tipa stapana pe sine, rece si care se infige direct in subiect, pe Bobbi Michele, o tanara artista extrem de aventuriera si pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsa de o depresie crunta si care, intamplator, este chiar sotia bunului lui prieten! O multime de situatii comice se vor revarsa in viata lui Barney Cashman si va invitam sa descoperiti extraordinarele lui abilitati cand e vorba sa fie amantul perfect!

Din distributie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice, Diana Filip, Carmen Montescu

Spectacolul are loc JOI, 10 DECEMBRIE, la ORA 21.00 la Restaurantul HARLEQUIN Mamaia.

Amantul-Perfect-dec-2015-WEBRezervari la 0766 400 181
Bilet 35 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Mediaoutpost, Libraria Carturesti Constanta, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?