ACASA » ALTE EVENIMENTE » Traseu off-road şi on-road Histria-Jurilovca-Enisala-Babadag, cu Dream Explorer

Traseu off-road şi on-road Histria-Jurilovca-Enisala-Babadag, cu Dream Explorer

OFF-ROAD CONSTANTA. Dream Explorer te invită să participi la primul eveniment organizat în 2018 de traseu mixt off-road și on-road spre Histria, Jurilovca, Enisala cu destinația finală Babadag

Pizza Evo

Profită de iarna călduroasă pentru a vizita locuri încărcate de istorie și frumusețe din Dobrogea: Cetatea Histria, câteva obiective turistice din satul pescăresc Jurilovca, cetatea Enisala și zona Babadag.

Vei avea un loc confortabil într-o mașină 4×4 pusă la dispoziție de organizatori pentru întregul traseu,  vom face și scurte drumeții la picior în aer liber pentru a vizita cetatea Histria (comună Istria), cetatea antică Argamum (comuna Jurilovca) și fortăreața medievală de la Enisala. După o zi plină de activități turistice vom lua masa la popasul Doi Iepurași și vom ajunge în Constanța la lăsarea serii.

Înscrie-te  la numărul de telefon 0766 469 431 și achită avansul pentru a-ți rezerva locul!

 Plecarea are loc duminică 14 ianuarie, ora 9.00 din Constanța. Locația exactă va fi comunicată tuturor participanților.

 Prețul de participare este 200 lei/persoană și include:
-transport în mașină 4×4 (onroad și off-road)
-ghid turistic

În preț nu sunt incluse taxele de vizitare, băutura și mâncarea.

Dream Explorer este organizator de activităti din domeniul turismului de aventură: plimbări cu ambarcațiuni pe Marea Neagră, plimbări off-road, ture cu caiac și alte activităti de aventură și outdoor.  Organizăm evenimente pentru persoane fizice și juridice. Dacă dorești un teambuilding alături de colegii tăi sau o aventură în natură cu gâsca ta de prieteni contactează-ne pe office@dreamexplorer.ro.
Contact: 0766469431

www.dreamexplorer.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?