ACASA » PROMO » Traseu ecvestru în Munții Măcin cu Dream Explorer

Traseu ecvestru în Munții Măcin cu Dream Explorer

Pasionații de călărie pot veni alături de Dream Explorer să petreacă o zi de neuitat în Munții Măcin! Îți propunem un traseu ecvestru în culori de toamnă într-una din cele mai pitorești destinații din Dobrogea. Ia-ți cu ține doar un rucsacel cu cele necesare și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de transport și de confortul tău pe tot parcursul excursiei.

Activitățile propuse de noi sunt:

1. Traseu turistic călare pe cal de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașina. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului situat la 4 km de localitatea Cerna și continuă pe Valea Arsu – Vf. Șaua Mare, Vf. Arheuziu – Vf. Archizel – Vf. Lifante – Vf. Pietrele Albe – Vf. Mangina – Valea Puturoasă – Padoc PNMM. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căști, mănuși.
Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate, potrivit si pentru incepatori.
2. Masă la un popas din zonă

Când are loc excursia?
Sâmbătă 28 septembrie
Sâmbătă 5 octombrie
Duminică 6 octombrie
Sâmbătă 26 octombrie
Duminică 27 octombrie

Zona este plină de păduri și peisaje de deal și de stepă. Dacă ești iubitor/oare de cai la centrul de echitație putem să îi hrănim cu mere și morcovi (vom avea grijă să ne aprovizionăm). Vino cu noi să descoperi o parte din frumusețile Dobrogei, să te bucuri de aerul curat și să te conectezi cu natura într-un mod cât mai placut posibil. Ne vom întoarce în Constanța pe înserate așa că fii pregătit pentru o zi plină de activități în aer liber, socializare și încărcarea bateriilor pentru următoarea săptămână.

Îți recomandăm să ai o ținută sport (pantofi sport, pălărie/șapcă, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru). Un rucsacel mic în care să ai o gustare și o sticlă de apă, telefonul cu bateria încărcată pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este 200 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și vizitele din zonă. Taxa de participare nu include masa la popas și alte cheltuieli personale.
Înscrierile se fac sunând la 0766469431, cu plata unui avans.
Locuri disponibile: 8 persoane.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?