ACASA » ALTE EVENIMENTE » Training de Marketing & Branding Essentials Constanta

Training de Marketing & Branding Essentials Constanta

TRAINING CONSTANTA. Ai un business si vrei sa il cresti sanatos? Lucrezi in marketing sau comunicare si ai vrea sa abordezi marketingul intr-un mod structurat si profesionist? In acest curs condensat de doua zile vei primi instrumentele necesare pentru a te diferentia pe piata, pentru a ajunge la clientii pe care ti-i doresti si a le comunica mesaje cu valoare si de impact. Mai multe informatii in agenda detaliata mai jos.

Doua zile pline de training intensiv si interactiv: Marketing & Branding Essentials Constanta

Despre Trainer:

Mihaela Mureșan, Marketing Strategist & Brand Architect la Brand Essence.

Are o experienta de 18 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, Altex / Media Galaxy. A lansat Media Galaxy in Romania si IKEA in Romania si Croatia.

Este pasionata de branding, neuromarketing si de business in general si o intereseaza motivele care stau in spatele comportamentelor de consum ale oamenilor. De-a lungul carierei a tinut traininguri si a format echipe, a fost spokesperson al IKEA Romania si a lansat magazinul online.

Crede cu tarie ca un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solida, care să fundamenteze strategia de comunicare. Crede in oameni si în puterea lor de a schimba lucrurile si tocmai de aceea, din iunie 2016 de cand a lansat Brand Essence, practica consultanta pe marketing și branding pentru companii care vor sa creasca.

Citeste mai mult despre ea AICI.

AGENDA PE ZILE:

Ziua 1: 14 iunie 2018 | Marketing Essentials: 9.30 – 17.30

În prima zi a cursului vei învăța să analizezi piața si contextul in care operezi intr-un mod obiectiv, vei avea instrumente să elimini presupunerile și concluziile greșite, vei învăța să identifici ariile din care pierzi business, dar și zone noi de potențial pe care să le cucerești. Cu exercitii practice aplicate pe cazurile participantilor.

Vei defini diferentiatorii pe care sa te concentrezi si vei invata cum sa faci o segmentare structurata a clientilor pe care ti-i doresti si cum sa le comunici mesaje relevante si cu valoare pentru ei. La finalul primei zile de curs, vei avea o perspectivă strategică de marketing si un draft de plan de marketing pe care sa lucrezi chiar de a doua zi. Ca antreprenor, acest plan te va ajuta să își crești businessul structurat, iar ca om de marketing, te va ajuta sa iti structurezi activitatea si sa comunici coerent si cu impact in piata.

Ziua 2: 15 iunie 2018 | Branding Essentials: 9.30 – 17.00

A doua zi de curs îți va explica de ce multe businessuri care au succes îl au nu datorită produselor pe care le vând, ci mai degrabă brandului și poveștii care s-a format în jurul lor.

Continuand punctele identificate in prima zi, vei învăța care sunt elementele care formează un brand puternic și cum se construiesc ele, astfel încât brandul tău să se diferențieze de altele similare, să fie memorabil și observabil într-o lume zgomotoasă, dar si să fie relevant și să aducă valoare celor cărora se adresează. Vei învăța cum să comunici un brand cu consecvență și cum să creezi o relație de încredere cu clienții, pentru a ajunge în zona lor de preferințe și a crește posibilitatea ca ei să cumpere, deci de a creste businessul. Totul prin explicatii si exercitii practice aplicate pe cazurile participantilor.

Mai multe informatii despre agenda detaliata, click AICI

Pachet Marketing&Branding Essentials: 850 RON.

Super oferta Speedy Bird: 650 lei pentru ambele zile doar pana pe 19 aprilie 2018;

Early Bird până pe 25 mai 2018: 750 lei.

Fiecare secțiune poate fi achiziționată și separat, la un preț de 500 lei. Early bird pana pe 25 mai: 450 lei/persoana.

Locurile sunt limitate pentru a pastra calitatea interactivitatii si a exercitiilor: maxim 15 persoane.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?