ACASA » RECOMANDARI » TOP 10 lucruri pe care barbatii le vor la FEMEIA PERFECTA
Kelly Brooks

Kelly Brooks

Gabriel Seyrig, un editor de la Yahoo, a analizat mai multe studii pe tema preferintelor barbatilor in ceea ce priveste atractia pentru un anumit gen de femeie si a tras niste concluzi foarte interesante rezultand un top 10 caracteristici pe care barbatii vor sa le regaseasca la perechea lor.

Pizza Evo

1. Are ochii deschisi la culoare

Journal des Femmes a intrebat 900 de barbati ce culoare trebuie sa aiba femeia ideala, in opinia lor, iar 40% au fost de parere ca cei verzi sau albastri sunt cei mai frumosi (culoarea ochilor a fost considerata un criteriu mai important decat vocea, aleasa de 3% dintre domni, 6% au fost pentru par, 15% pentru look si 21% pentru zambet).

2. Este tandra

Tandrete versus inteligenta: 46% la 18%. Iar umorul se afla pe locul al treilea in preferinte.

3. Are forme

45% dintr-un grup de 2.000 de barbati au spus intr-un sondaj realizat de L’Internaute ca prefera femeile cu forme. Doar 34% se simt atrasi de femei foarte slabe.

4. E feminina

Chiar daca le plac femeile active, care fac sport, barbatii nu le vor imbracate in trening non-stop. 50% dintre reprezentantii sexului tare marturisesc ca au o slabiciune mai mare in fata femeilor care poarta fusta, tocuri inalte si accesorii (bijuterii). 

5. Are gropita in barbie

42% dintre barbati spun ca prefera gropitele, 23% pistruii, 21% alunita deasupra buzelor, iar piercing-urile sunt sexy doar pentru 6% dintre domni.

6. Seamana cu Kelly Brook

Modelul si actrita Kelly Brook se apropie de perfectiune, potrivit unor studii care au luat in considerare criterii variate: parul, forma fetei, departarea ochilor, pozitia sprancenelor si talia. Important de mentionat este ca acest studiu a fost realizat pe vedetele care nu au apelat la chirurgia estetica.

7. E frantuzoaica

Un sondaj realizat online de Harris Interactive, pe 5.090 de adulti din Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia, arata ca frantuzoaicele sunt prezente in fanteziile sexuale a 26% dintre votanti.

monica-belucci-lipstick8. E satena sau bruneta

Contrar asteptarilor, nu blondele sunt preferatele barbatilor, ci brunetele: 53% dintre participantii la un sondaj publicat in Scandinavian Journal of Psychology sustin ca sunt atrasi de brunetele voluptuoase ca Monica Bellucci.

9. Are parul lung

58% dintre domni considera ca parul lung e cel mai seducator. Doar 9% afirma ca si parul strans este atractiv.

10. Ia initiativa

60% dintre barbati vor ca femeile sa faca primul pas. Insa subtil si cu stil.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?