ACASA » ALTE EVENIMENTE » Toastmasters. Seminar gratuit de vorbit în public, la Ibis

Toastmasters. Seminar gratuit de vorbit în public, la Ibis

PUBLIC SPEAKING CONSTANTA. Toastmasters Constanta va invita la un seminar gratiut în cadrul căruia aveți ocazia să vă dezvoltați abilitățile de vorbit în public.

Nu toata lumea intelege ca TOTI LUCRAM IN DOMENIUL VANZARILOR. Indiferent de profesie (avocat, medic, programator, contabil, inginer, profesor, sofer de taxi sau autobuz, consilier, receptioner, director de companie, actor, administrator, bucatar, antrenor) suntem agenti de vanzari.

Daca ii putem oferi cuiva motivele pentru a cumpara si scuzele necesare pentru a face acest gest, atunci sunt toate sansele ca vanzarea sa aiba loc.

Vino miercuri, 31 ianuarie, de la ora 17:45, la hotel Ibis (sala Decebal) sa ne dezvoltam abilitatile de vorbit in public pe tema Vanzarilor

Misiunea Toastmasters
Va ofera un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru poate să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltare personală, profesională și la creşterea încrederii în sine.

Ce este Toastmasters?
Dacă eşti la fel ca majoritatea oamenilor, vorbitul în public nu este punctul tău forte. Totuşi, toate sondajele arată faptul că abilităţile de prezentare sunt de o importanţă crucială atât la locul de muncă cât şi în comunitatea în care activezi.

Persoana care posedă abilităţi puternice de comunicare are un avantaj clar asupra limbilor înnodate ale colegilor, mai ales pe piaţa competitivă a locurilor de muncă din ziua de azi.

Ce ai de castigat daca participi?
1. Dezvoltare personala
2. Iti dezvoti abilitatile de comunicare si leadership
3. Te incarci cu multa energie
4. Inveti sa transmiti un mesaj cu impact

Ce pierzi daca nu participi?
1. Nu vei sti cum sa iti controlezi emotiile atunci cand esti in fata unui public
2. Nu vei sti care sunt cele mai frecvente greseli ale vorbitorilor in public
3. Nu vei sti cum sa iti organizezi un discurs.
4. Vei rata 2 ore pline de distractie si inspiratie

Vă invităm la socializare până la ora 18.00, ora de începere a şedinţei!

Pentru o mai bună organizare, rugăm atât persoanele cu rol, cât și ofițerii, să fie prezenți cu 15 minute mai devreme, adică de la ora 17.45!
Intrarea libera.
Pentru rezervari sunati la: 0748 906 438, Iulian Saviuc

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?