ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Tipic Românesc! De ce nu este gata Podul de la Butelii?

Tipic Românesc! De ce nu este gata Podul de la Butelii?

O importantă arteră de circulație a orașului Constanța, Pasajul Cumpenei sau Podul de la Butelii, se află în reparații din decembrie 2017. Deși lucrarea trebuia terminată în 7 luni, se pare că și acest termen va fi cu mult depășit de constructor.
Care ar fi motivul pentru aceste întârzieri? Se pare că s-a greșit o parte importantă din lucrare și de aceea, de 3 luni de zile, nu se poate turna covorul asfaltic pe pod. În momentul de fată, se caută soluții tehnice, care implică insă cu totul alte costuri scrie Constanța de Azi.

Directorul tehnic Claudiu Rădulescu, a declarat pentru Ziua de Constanța: „Se lucrează la pile, la cămăsuiri și probabil în câteva zile sau o săptămană, chiar două, se reiau lucrările și pe pod. O să se încerce ca pană în iarnă să dăm drumul la un sens. Sunt niște probleme tehnice deosebite. Se fac analize, expertize. Dar pe dedesubt se lucrează în continuare”
Cât de intens se lucrează la acest pod pe care mii de constănțeni circulă zilnic în ambuteiaje infernale? E greu de răspuns la această întrebare din moment ce nu prea poți vedea muncitori sau utilaje care să contribuie la terminarea lucrărilor de reabilitare a podului. Cine își va asuma răspunderea pentru aceste întârzieri? Iarăși nu primim răspuns, cert este că noi, constănțenii, tot cu podul în amenajare vom trece în Noul An.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?