ACASA » CALENDAR » TINIMTEX – Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte editia a 56-a

Afis_Tinimtex_ECÎn luna februarie iubim…shopping-ul! TINIMTEX – o repriză de așteptată de cumpărături, cea mai diversă ofertă de îmbrăcăminte și încălțăminte, la prețuri de producător! Accesorii, haine de blană și piele, cadouri în luna îndrăgostiților! Tinimtex – în perioada 20 – 24  februarie, la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral din Mamaia. Eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța!

În perioada 20 – 24 februarie 2013 are loc cea de-a 56-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește260 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România și din Europa – Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, majoritatea acestora fiindparticipanți fideli ai acestui eveniment.

Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din acest an, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de atractive pentru cumpărători.

Una dintre atracțiile noi pentru vizitatorii acestei ediții a TINIMTEX este prezența, în premieră, la târg a brandului Etiquette by Dana Savuică, ce prezintă o colecție de haine pentru femei și bărbați, la prețuri atractive. Lansat în 2007, acest brand 100% românesc s-a promovat  online  pe cele mai mari site-uri de fashion, care cuprind peste 3 milioane de utilizatori din 11 țări central și est europene: România, Cehia, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Rusia, Belarus, Ukraina, Ungaria și Bulgaria.

Pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului, vizitatorii târgului au șansa de a participa la Tombola Tinimtex, organizată la Centrul de Afaceri Eurolitoral. Câștigătorii premiilor vor fi desemnați în urma extragerilor ce vor avea loc în datele de 21, 22, 23 februarie 2013!

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter  – îmbrăcăminte adulți

Pavilion Expozițional etaj – îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii

Centrul de Afaceri Eurolitoral – îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii,  încălțăminte,lenjerie de pat

Program de vizitare:

În perioada 20 – 23 februarie : 10.00 – 19.00

Duminică, 24 februarie :10.00 – 16.00

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?