ACASA » Fun pe net » Ţine o dietă bazată pe junk-food şi fumează 50 de ţigări pe zi! Cum arată adeptul acestui stil de viaţă

David Jeffries, un britanic în vârstă de 66 de ani, susţine că de zece ani a adoptat o dietă bazată pe junk-food, mânâncă ori de câte ori are ocazia ciocolată şi fumează, nici mai mult, nici mai puţin, 50 de ţigări pe zi. Mai mult, bărbatul mai spune că de un deceniu nu a mâncat nici fructe, iar talia lui măsoară doar 71 de centimetri, notează Daily Mail.

Pizza Evo

Peştele, chipsurile, fripturile, cârnaţii şi ouăle sunt alimente care nu lipsesc din dieta zilnică a pensionarului. „Nu ascult niciodată sfaturile experţilor. Lumea este plină de astfel de specialişti. Urăsc gustul legumelor şi a fructelor proaspete. Nu au niciun gust pentru mine. Singurul mod în care pot să mănânc legumele este să le gătesc cu multă sare, dar medicii spun că acest condiment este dăunător organismului”, spune David Jeffries, care precizează că secretul lui de a se menţine în formă constă în mişcare fizică şi grădinărit.

pensionar

David susţine că obezitatea ar putea fi doar o altă etapă a evoluţiei umane şi că experţii ar trebui să înceteze să se bage în dietele oamenilor. „Ni se spune că am evoluat din maimuţe, dar cine spune că vom rămâne mereu aşa? Poate vom evolua în nişte monştri uriaşi, nu putem face nimic pentru a preveni asta”, susţine britanicul.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?