ACASA » FESTIVALURI » TIESTO, FATBOY SLIM, AFROJACK şi DUA LIPA vin la Constanţa, pentru NEVERSEA

TIESTO, FATBOY SLIM, AFROJACK şi DUA LIPA vin la Constanţa, pentru NEVERSEA

NEVERSEA CONSTANTA 2017. DJ Tiesto, Afrojack, FatBoy Slim sau Dua Lipa se numără printre artiştii de renume internaţional care vor anima plaja din Constanţa, la cel mai mare festival de muzică organizat vreodată la malul marii: Neversea.

În perioada 7 – 9 iulie, la Neversea, sunt aşteptaţi peste 150 de mii de fani.

Peste 100 de artişti români şi străini vor cânta non-stop, timp de 3 zile, pe cele 7 scene amplasate de-a lungul plajei.

Senzaţie va face cu siguranţa scena amplasată în apă, la câţiva metri de ţărm. Organizatorii au gândit-o astfel încat spectatorii să se poată bucura şi de muzică, dar şi de răsăritul spectaculos de la malul marii.

afis NeverseaDe asemenea, Dua Lipa vine pentru prima oară în România. Tânăra britanică a urcat rapid în topurile internaţionale cu piesa “Be the one“, care se va auzi în iulie şi la malul Mării Negre.

Organizatorii promit că NEVERSEA va fi o experienţă muzicala cel putin la fel de intensă ca festivalul UNTOLD, organizat la Cluj.

Biletele pentru festivalul Neversea pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al evenimentului.

De asemenea, mai multe informaţii despre festival şi artiştii care vor veni la Mamaia în 2017, vor fi publicate pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?