ACASA » CONCERTE » “Ti Racconto l’Italia”, concert de exceptie cu Don Miche

“Ti Racconto l’Italia”, concert de exceptie cu Don Miche

CONCERTE CONSTANTA. Esti invitat la o seara de neuitat cu muzica italiana, in compania lui Don Miche! Spectacolul “Ti Racconto l’Italia” aduce cu el parfumul traditiei italiene autentice, intr-un repertoriu ce porneste de la canzonetta napoletana cantata in dialect si acompaniata cu interventii de flaut si ajunge la muzica americana post-belica inspirată de masiva migratie a italienilor pe noul continent.

Pizza Evo

Titluri celebre pe tot mapamondul ce au incalzit inimile a milioane de oameni si i-au facut sa guste Italia asa cum este, sunt abordate atat in maniera traditionala, cat si prin orchestratii proaspete, moderne, gen swing sau mambo. Volare, O sole mio, Mambo italiano, Tu vuo’ fa’ l’americano, Chitarra romana, Arrivederci Roma, sunt doar câteva dintre titlurile ce fac parte din noul proiect muzical “Ti racconto l’Italia”, proiect cu care artistul aduce romanilor iubitori ai genului un plus de inspiratie romantica, in serile in care vor alege sa viseze Italia, savurand o pizza si un pahar cu vin ales.

Absolvet al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, Don Miche este un artist care a revenit in Romania după opt ani de activitate artistica in Italia. Inspiratia ce a facut sa se nasca ideea proiectului isi are radacinile chiar in sanul familiei artistului.

Afis-Racconto-Italia-WEBVino VINERI, 30 OCTOMBRIE, ora 21.30 la HARLEQUIN Mamaia pentru o calatorie unica ce iti va spune o parte din frumoasa poveste a Italiei.

Rezervari la: 0766 400 181

Intrare libera!

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Libraria Carturesti, Maritimo, Pure Fitness, Tipografia Mediaoutpost, Cuget Liber si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?