ACASA » ALTE EVENIMENTE » TRICHALLNEGE 2017 şi BEACH RUN la Mamaia! Înscrierile sunt deschise

TRICHALLNEGE 2017 şi BEACH RUN la Mamaia! Înscrierile sunt deschise

TRIATLON MAMAIA 2017. Şi în acest an, cel mai mare triatloin din Europa de Est şi Balcani revine la Mamaia. TriChallenge 2017 se va desfăşura sub forma unui festival sportiv avand trei componente: cursa dedicată sportivilor amatori şi profesionişti, crosul Beach Run şi cursa pentru copii.

Pizza Evo

TriChallenge 2017 se va desfăşura sâmbătă, 16 septembrie. Marea noutate a acestei ediţii este proba de alergare, ce se va desfăşura pe promenadă, unde participanţii vor avea parte din plin de briza mării.

Proba de înot se va desfasura, bineînţeles, în mare, iar cea de bicicleta pe sensul de mers spre Constanţa.

Pentru înscrieri şi mai multe informaţii despre TriChallenge 2017, CLICK AICI.

De asemenea, duminică, 17 septembrie, eşti aşteptat la ediţia a III-a a Crosului “Beach Run“!

Beach Run este un cros pe distanta de 4 kilometri si se va desfasura pe promenada şi plaja din Mamaia. Startul se va da la ora 12:00.

Vor fi acordate un total de 18 premii constand in cupe, diplome si produse sportive de la partenerii evenimentului pentru locurile 1, 2 si 3 aferente urmatoarele categorii: Masculin 14-17 ani, Masculin 18-34 ani, Masculin 35+ ani, Feminin 14-17 ani, Feminin 18-34 ani, Feminin 35+ ani.

beach run mamaia 2017

Traseul porneste de pe promenada, zona eveniment TriChallenge Mamaia, langa parcarea Hotelului Rex. Startul are loc catre telegondola. Se alearga pe promenada dupa care facem stanga si intram pe plaja pana la marginea apei.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri la Beach Run, CLICK AICI.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?