ACASA » TEATRU » „Testosteron“, o super-comedie pe scena Teatrului de Stat Constanța

„Testosteron“, o super-comedie pe scena Teatrului de Stat Constanța

TEATRU CONSTANTA. Comedia – cult „Testosteron” a fost primită cu mult entuziasm, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia, Bulgaria etc.

În 2007 piesa a fost ecranizată cu mare succes, având circa 1,4 milioane de spectatori. Filmele regizate și produse de Saramonowicz au totalizat 4,6 milioane de spectatori, circa un sfert din numărul total de bilete vândute în Polonia în ultima perioadă.

TRAIAN ŞOIMU, REGIZOR: „Este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înţelegi care ţi-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înţeleagă până mor. Pentru mine este o tragicomedie în care şapte bărbaţi, care vin la o nuntă ce nu se mai întâmplă, au ocazia să se înjure, să se bată, se angajează într-un fel de skanderbeg testiculoidal, să arate care dintre ei este mai tare. Dar fiecare are, la rândul lui, câte o frustrare legată de femei. Cred că femeile sunt duşmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu şi înapoi…

În distribuție, Marian Adochiței, Bogdan Caragea, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Andu Axente, Alexandru Medveghi, Adrian Dumitrescu.

Scenografia: Zsolt Fehérvári, asistat de Lăcrămioara Dumitrașcu.
Muzica: Adrian Mihai

Traducerea textului: Ioana Diaconu Mureșan

Duminică, 21 octombrie, de la ORA 19.00, la Teatrul de Stat Constanța

Programul agentiei de bilete:
Luni, joi, vineri, sâmbătă, duminică: 11:00 – 19:00
Contact: 0241.488.247 / 0371.442.592.

SPECTACOL NERECOMANDAT MINORILOR

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?