ACASA » ALTE EVENIMENTE » TEDx revine la Constanţa! 10 speakeri de excepţie într-un eveniment cu tema LIFE: HOW TO

TEDx revine la Constanţa! 10 speakeri de excepţie într-un eveniment cu tema LIFE: HOW TO

TEDX CONSTANTA 2017. Unul dintre cele mai prestigioase evenimente de public speaking din lume, TEDx, revine la Constanţa! În ediţia din 2017, organizatorii TEDx Constanţa propun un joc de imaginaţie – o linie a timpului care să suscite interesul şi sa acţioneze ca un vector al creşterii şi iniţiativei personale în spiritul ideilor ce merită împărtăşite.

Pizza Evo

În această toamnă, pe 10 septembrie, la TEDx veţi vedea 10 oameni deosebiţi care vin la Constanţa pentru a schimba idei şi experienţe de viaţă, într-un evenimet cu tema: LIFE: HOW  TO. Un joc de imaginaţie în care doar trebuie să iei loc şi să fii din nou copil, adolescent, tânar şi adult.

TEDx Constanţa. Life: How To va avea loc la Zenith Conference & Spa Hotel, în staţiunea Mamaia, de la ora 9.00, şi va aduce în prim-plan personalităţi marcante, care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovaţie, performanţa ori artă – toate în contextul curent. Jocuri de cuvinte, anecdote care starnesc zambete si stare de bine, provocari, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de ameţeală, oameni deosebiti şi poveşti frumoase.

Personalităţi, agenţi ai schimbării, entuziaşti TEDx şi voluntari care cred în implicarea activă în dezvoltarea comunităţii lor vor fi la un loc pentru o zi de networking şi dialog!

tedx constanta

Cei 10 vorbitori care ne vor impartasi din experientele lor de viata, din ceea ce au creat si construit de-a lungul timpului si ne vor spune povesti deosebite sunt:

Alex Dona – managing partner la Times New Roman si Woodspa, ambasador Hospice Casa Sperantei si lider de haita in Lupii Liberi vine la TEDx Constanta pentru a ne impartasi din experienta sa de antreprenor. 

Ioana Matei – ecolog si antreprenor. Este fondatoarea Jovis Cosmetics, un brand 100% romanesc, cu produse cosmetice 100% naturale – o afacere de familie cladita pe principii solide si cu radacini adanc infipte in armonia om-natura.

Rodica Matusa – consultant medical al Fundatiei Baylor Marea Neagra.Pionier in lupta impotriva SIDA, este printre medicii infectionisti din Constanta care, prin munca si prin devotamentul lor, au salvat vieti. Dna. Dr. Rodica Matusa va fi prezenta pe 10 septembrie pe scena TEDx Constanta drept exemplu ca pasiunea profesionistului poate schimba destine.

Alex Gavan – spirit liber. Performer de top al Romaniei in alpinismul de altitudine extremă, Alex a escaladat sase varfuri de peste 8.000 de metri din muntii Himalaya si Karakorum. Prin mijloace corecte, adica fara oxigen suplimentar si fara porteri de altitudine. Mai mult, e ambasador al World Wildlife Fund in Romania si este implicat in numeroase cauze sociale.

Ioana Chicet – Macoveiciuc – owner si autor Printesa Urbana, cel mai popular blog pentru parinti din Romania. Ioana este preocupata de educarea copiilor cu blandete si respect, organizeaza evenimente pentru parinti in multe orase din Romania si multe altele despre care ne va spune pe scena.

Andrei Rosu –  sportiv de anduranta, blogger, scriitor si vorbitor inspirational. Andrei este tatal a doi copii, are experienta de peste 15 ani in mediul corporatist, organizeaza evenimente caritabile, sustine proiecte sociale, etc. Este primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente – performanta care a fost inregistrata in Cartea Recordurilor.

Tedy Necula – producator de film inspirational. A creat peste 40 de campanii de inspiraţie şi filme documentare care vizează proiecteși cauze comerciale sau sociale din Europa. Tedy a avut sansa de a fi in contact cu persoane din grupuri vulnerabile, cum ar fi orfani, persoane cu dizabilitati, LGBT sau femeile din inchisori, SIDA si a comunitatilor din zonele de risc, etc.

Adelina Petre – cel mai tanar orator din Romania. Faptul ca are doar 8 ani nu a împiedicat-o sa castige numeroase premii care confirma abilitatile sale de vorbitor. Adelina a obtinut premiul I in cadrul concursului de public speaking “Business Days Junior Edition”.

Liana Buzea – fondator de miscari sociale si coach in sexualitate somatica. A creat un manifest pentru intimitate, un program de training si o comunitate de oameni care impartasesc aceeasi dorinta de cunoastere in acest domeniu. Misiunea ei este aceea de a creste coeficientul de inteligenta erotica, a micsora golurile de educatie si de experimentare si a deschide calea pentru femei de a explora ceea ce doresc sau au nevoie in acest domeniu.

Andreea Bratu – pianist de concert cu doctorat in muzica. Andreea Bratu sustine frecvent concerte si recitaluri de pian, atat in tara cat si in strainatate. Participa in calitate de invitat sau muzician in cadrul programelor de televiziune romanesti si straine. Sustine  atat cursuri de perfectionare pentru studenti, cat si cursuri individuale ori alaturi de profesori din tara si strainate.

Inovatie, miscari sociale, pasiune, multa munca, lectii invatate si idei care merita impartasite. LIFE: HOW TO,  sau, cu alte cuvinte, a doua editie TEDx Constanta, la malul Marii Negre.   

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul evenimentului. Click AICI pentru bilete online

Pentru mai multe informatii despre eveniment si despre conceptul TED, click AICI

Pentru informatii suplimentare: contact@tedxconstanta.ro; 0721 318 569 (Cornel Marcu)

Foto main: jurnaldenavetist.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?