ACASA » TEATRU » Teatrul Nottara la Constanta. Premiera: UN PIC PREA INTIM

Teatrul Nottara la Constanta. Premiera: UN PIC PREA INTIM

TEATRU CONSTANTA. Teatrul de Stat Constanta se numara printre primele teatre din tara, care in semn de solidaritate cu colegii lor din Bucuresti, s-a oferit sa fie gazda pentru spectacolele Teatrului Nottara. Miercuri 16 martie, de la ora 19.00, publicul este invitat la  un spectacol de succes: Un pic prea intim, de Rajiv Joseph.

Tom Greene, eroul din Un pic prea intim, este un tip normal care are “trei probleme” foarte mari. Intr-un puseu de performanta erotica, dublat de o promiscuitate fara precedent (pentru el), Tom a reusit sa lase insarcinate trei femei, in decurs de o saptamana: iubita “oficială”, vecina de alaturi – o femeie casatorita, la patruzeci si ceva de ani – si studenta lui, de optsprezece ani.

In textul de un comic taios al dramaturgului Rajiv Joseph, sunt aduse in lumina toate succesele si esecurile din viata lui Tom; pe masura ce femeile se intalnesc si isi dau seama de ceea ce s-a intamplat, Tom realizeaza ca existenta lui a luat-o razna si ca are doar putin timp la dispozitie ca sa o asambleze la loc.

Un pic prea intim – o piesa cu “un ceva care te face sa nu te poti uita in alta parte” (conform New York Times) – este o comedie despre prietenie si dorinta carnala, ca si despre felul in care cele doua nu pot fi asociate.

un-pic-prea-intim-2Distributia:
Tom -ANDI VASLUIANU
Jen – LAURA VASILIU / CRISTINA FLOREA
Maureen – CATRINEL DUMITRESCU
Becca – DIANA ROMAN
Franny – IRINA VELCESCU
Seth – DAN BORDEIANU

Traducerea: Bogdan Budes

Scenografia: COSMIN ARDELEANU
Coregrafia: ATTILA BORDÀS
Ilustraţia muzicala: CRISTI JUNCU
Regia: CRISTI JUNCU

Durata: 2 ore 15 min (cu pauza)

Pretul unui bilet este 30 de lei.
Biletele se pot procura de la agentia Teatrului de Stat Constanta din bd. Ferdinand nr. 11

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?