ACASA » PROMO » Teatrul Notarra aduce “FEISBUC” la Constanta!

Teatrul Notarra aduce “FEISBUC” la Constanta!

TEATRU CONSTANTA. Teatrul Notarra aduce la Constanta prima piesa de teatru din Romania despre Facebook! O poveste bazata numai si numai pe fapte reale! O comedie plina de intamplari trasnite, careia nu-i poti rezista daca nu-i dai Like.

Pizza Evo

Spectacolul “Feisbuc” aduce in prim-plan viata agitata a unor tinere care trec prin cele mai penibile situatii si care, prin naivitatea lor, spera ca in sfarsit isi vor intalni adevarata iubire pe reteaua de socializare.

De multe ori, aceasta retea de socializare ne determina sa pierdem ore intregi în fata calculatorului pretinzand ca “socializăm”, postam imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem intreaga viata fara sa ne gandim la riscurile la care suntem expusi.

Câți dintre noi nu au în lista de prieteni necunoscuți? Câți dintre noi nu își pierd nopțile în fața ferestrei de chat, pretinzând că socializează?

Câți dintre noi nu au încercat să-și găsească marea dragoste pe facebook?

Dacă și tu te încadrezi în ”generația facebook” înseamnă că faci parte sută la sută din spectacolul nostru. Vino să vezi prin ce peripeții trec fetele noastre și dacă îți place, adaugă-ne și în lista ta de prieteni!

Regia: Alexandru Jitea
Cu: Ioana Calotă, Laura Anghel, Diana Iarca, Marina Neagu
Durata: 1h si 15

Afis-Feisbuc-WEBJOI, 19 mai, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 40 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?