ACASA » CALENDAR » TEATRU:”Dragostea dureaza 3 ani” la restaurant Harlequin Mamaia
Afis-Dragostea-Dureaza-WEBIn primul an… cumperi mobila. In al doilea an… muti mobila. In al treilea an… imparti mobila.

Super productia Dragostea dureaza 3 ani se joaca la Constanta! Actorii Cristi Iacob, Ilinca Goia, Gabriela Iacob si Vitalie Bichir va invita la o mega petrecere de divort! O punere in scena dupa romanul scris de Frederic Beigbeder regizata de Chris Simion.

O piesa de teatru despre dragoste si infidelitate. „Este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia”, Chris Simion.

“Este prima data cand accept sa mi se regizeze un roman. Am mai avut propuneri in Franta dar am refuzat. Am avut retineri si de aceasta data. Mai ales cand am auzit ca regizoarea este femeie. Dupa ce am vazut piesa, sunt mandru ca am acceptat. Cartea mea are un subiect trist. Ceea ce este extraordinar in acest spectacol este ca se trateaza cu mult umor, o poveste trista. E un spectacol la care se rade.  Va avea un mare succes. Va pot da in scris!!!”- Frederic Beigbeder

Spectacolul se joaca din 2006 si este un record in teatrul independent, poate chiar si in teatrul institutionalizat, “mult mai bun decat cartea” declara autorul Frederic Beigbeder care a vazut spectacolul de 2 ori. Pana in prezent se bucura de succesul a 549 de reprezentatii.

cu: CRISTI IACOB (Marc, proaspat divortat), ILINCA GOIA (Anne, sotia inselata), Gabriela Iacob (Alice, amanta) si Vitalie Bichir (Jean Georges, prietenul homosexual).

Trebuie sa vezi “Dragostea dureaza 3 ani” luni, 7 octombrie, ora 21.00 la Restaurant Harlequin din Mamaia. Rezervari la 0766400181 sau 0720778613. Pretul unui bilet este 55 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?