ACASA » CALENDAR » Teatru: VREI SA MOR IN LOCUL TAU la Harlequin Mamaia

vrei sa morVa amintiti de super-productia Dragostea dureaza 3 ani? Aceeasi distributie in cel mai nou spectacol de teatru: Vrei sa mor in locul tau. O invitatie deschisa la teatru miercrui 19 martie ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

Cu: ILINCA GOIA, CRISTI IACOB, GABRIELA IACOB, VITALIE BICHIR

Două cupluri heterosexuale petrec împreună un weekend de 4 Iulie într-o vilă de pe malul oceanului Atlantic, în renumita Insulă de Foc – așa zisul „Paradis homo”, excentric burlesc și exclusivist. Fiecare dintre cei patru își poartă adânca singurătate ca și nevoia comic-imperioasă de comunicare, mărturisire, uitare. Aflăm cum amândouă căsniciile sunt șubrezite, vedem cum fiecare viață survolează deriva, găsim împreună cu ei calea : spre ruptură sau spre vindecare ? Cine pe cine iubește mai mult ? Cine trăiește mai puțin sau mai puțin intens ? Cine sunt părinții și cine sunt copiii ? De unde ne vin traumele ? De unde ne găsim puterea, nebunia, umorul, autoironia ?
Cum facem să nu ne luăm prea în serios ?

Coregrafia: Judith State
Light design: Iulian Baltatescu
Producator: Bigong Media Evolution

Pretul unui bilet este de 55 de lei si se achizitioneaza de la restaurant Harlequin Mamaia, zilnic intre orele 11.00 – 22.00. Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181.

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfașoare în condiții optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Libraria Carturesti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?