ACASA » CALENDAR » Teatru: VANZATORII AMBULANTI la Harlequin Mamaia
Afis-Vanzatorii-WEB (1)Restaurant Harlequin Mamaia si evenimente-constanta.ro va invita miercuri, 13 noiembrie, ora 21.00 la o noua piesa de teatru in premiera la Constanta: VANZATORII AMBULANTI.O satira despre jocurile manipularii. In spatele fiecarui joc sade o emotie puternica, o dorinta nespusa, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasa, este singura scapare.

Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 in cautarea unei vieti mai bune. In port Il intalneste pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al sau, pare-se.

Pizza Evo

Intalnirea celor doi prezinta satiric, democratia si “beneficiile sale”. Lucrurile devin si mai delicioase/delicate, cand isi face aparitia o vanzatoare de flori… O comedie inteligenta, presarata cu momente de music-hall, care va aborda si cel mai nou trend in materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.

Un om de vanzari va intelege si se va bucura de toate subtraturile fiecarei replici. Un cumparator de asemenea de va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distributie:

Orlando Petriceanu
Pavel Barsan
Ramona Cutina

Regie pasagera la clasa business: Theo Herghelegiu
Coregrafie: Felicia Dalu

 
Rezervari si informatii la 0766400181 (orele 11.00 – 22.00). Bilet 30 lei.Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?