ACASA » CALENDAR » TEATRU: Va urcati la prima?

O comedie amara despre singuratate si optimism, despre intrebari care cu greu isi gasesc raspuns, despre om si oamenii din jurul lui, la fel de anonimi ca si el.

Pizza Evo

Teatrul de Arta Bucuresti va invita duminica, 6 noiembrie, ora 20.00, in cafeneaua Funny People, la un spectacolul Va urcati la prima? cu Dana Voicu, scris si regizat de Theo Herghelegiu. Interpretarea ia forma unui monolog interactiv care invita la ras, dar care, deopotriva, provoaca spectactorul la introspectie si il indeamna sa se intrebe, sa caute, sa-si raspunda.

Dana Voicu e o prezenta deosebita pe scena, iar discursul ei se muta de la naiv, la sceptic cu o dragalasenie cum rar intalnesti. Totul pare o joaca, dar avem totusi de-a face cu lucruri serioase. Mici, dar serioase si pline de insemnatate pe care, cautand sa dam definitii pentru tot felul de sentimente, ajungem sa nu le mai traim. Aproape ca ne scapa viata printre degete.

Dana Voicu este actrita din rolul principal al filmului Buna! Ce faci?, lansat in cinematografele din tara in cursul acestui an.

Distribuţie: Dana Voicu
Text: Theo Heghelegiu
Regie: Theo  Herghelegiu
Durata: 50 min.
In Funny People, pe Bd Mamaia nr 130 A, Langa universitatea Ovidius

Pretul unui bilet este de 20 RON
Rezervarile se fac la numerele de telefon 0766 400 181 si 0720 778 613

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?