ACASA » CALENDAR » TEATRU: Ursul si Cerere in casatorie in aceeasi seara in Club Phoenix

Afis-Cerere&Ursul-WEBEvenimente Constanta in colaborare cu Club Phoenix iti pregateste o seara de teatru in care sa savurezi nu una, ci DOUA COMEDII spumoase scrise de A. P. Cehov: URSUL si CERERE IN CASATORIE platind un bilet de doar 25 de lei pentru ambele piese de teatru.

Pizza Evo

Vino duminica 10 martie de la ora 20.00 in club Phoenix pentru o portie dubla de ras si o seara de teatru in oras incredibila!

Fiecare piesa de teatru dureaza 45 de minute, cu o pauza de 20 de minute.

Regia este semnata de Critian Toma (actor, regizor siproducator la trustul Media Pro) si George Grigore.

Actori sunt din Trupa de Teatru Cristian Toma din Bucuresti: Caddy Bulgaru, Sigrid Baltatescu, Carmen Vorvoreanu si Mane Voicu.

Mai jos detalii despre cele doua piese de teatru:

Ursul de A. P. Cehov

O comedie bufă despre cum te poți îndrăgosti cât ai clipi din ochi.

Într-o Rusie de odinioară, o văduvă își ferecă  tinerețea între cei patru pereți ai conacului său, înconjurată fiind doar de slugi, vrând astfel să-i arate răposatului ei soț cât de mult l-a iubit și jură, ca astfel își va petrece zile până la capătul vieții sale. Dar planurile îi sunt date peste cap odată cu apariția la conac a unui creditor, ce venise să-și recupereze banii pe care soțul coniței ii datora dinainte de moarte. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt iar după cum vă puteți și voi da seama, datoria a fost achitată în timp.
Cerere în căsătorie de A. P. Cehov
O farsă spumoasă ce patinează între absurd şi sublim.
În aceeași Rusie (dar la alt conac) într-o perioada în care munca câmpilui storcea trupurile oamenilor de energie și votka le revigora, la conacul unor moșieri (tata si fică) își face apariția un vechi vecin și prieten de familie. El vine spre a o peți pe tânăra fată a moșierului, dar timiditatea și modul său tărăgănnat (cu ocolișuri) de a-și  destăinui gândurile îl face să provoace un întreg scandal, din care iese foarte șifonat și este alungat. Dar când fata află de fapt motivul vizitei sale, îl cheamă înapoi… Într-un final cei doi se căsătoresc lăsându-ne pe noi cu întrebarea: Cine va cânta în casa lor, cocoșul sau găina?
Rezervari la 0766400181. Bilet 25 lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?