ACASA » CALENDAR » Teatru: TOXIC LOVE la Harlequin Mamaia

toxic loveHarlequin Mamaia si evenimente-constanta.ro prezinta in premiera la Constanta piesa de teatru TOXIC LOVE miercuri, 19 februarie, ora 21.00 cu Ramona Dumitrean şi Sorin Misirianţu.

„Toxic Love” este o piesă foarte actuala, o frumoasă poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar, cu umor şi ironie fină – intre un pictor (Tony) şi o profesoară de sport (Dora). Dar, pe cât de rapid s-a născut iubirea, pe atât de repede s-a deteriorat. Cine este vinovat de năucitoarea mărire şi decădere a unui cuplu care părea că a atins sublimul? Întrebări grave, o temă majoră de meditaţie pentru cuplurile de toate vârstele. Umor, dramatism şi dinamism, în piesa TOXIC LOVE – cu Ramona Dumitrean şi Sorin Misirianţu (care este şi autorul scenariului). Un spectacol de neratat!!!

Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo, Cuget Liber si Magic FM

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?