ACASA » CALENDAR » Teatru: TOM & JERRY la Harlequin Mamaia

Afis-Tom-Si-Jerry-WEBHarlequin Mamaia prezinta o noua premiera la Constanta: piesa de teatru TOM SI JERRY de Rick Cleveland. Viata nu e o gluma iar pentru unii sa iei o viata nu inseamna nimic, e aproape o gluma. ”Tom &Jerry” sau nu vei afla niciodata viata pe seama cui glumeste…”

Pizza Evo

Spectacolul este programat miercuri, 20 noiembrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.
Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei.

Distributia: Tudor Pirvu, Grigore Marin, Alexandru Sabau
Coordonatori: Andreea Gramosteanu, Bogdan Albulescu

“Povestea lui Tom şi a lui Jerry nu este despre prietenie, ci despre nevoie. Deşi lucrează împreună, cooperează şi se acoperă unul pe celălalt, relaţia dintre Tom şi Jerry este antitetică permament, o relaţie izvorâtă din nevoile financiare ale lui Jerry şi completată de cinismul spiritual al lui Tom.” (Judy Florescu – ziarul Metropolis)

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?