ACASA » CALENDAR » Teatru: SOTUL SOTIEI MELE la Harlequin Mamaia

Afis Sotul Sotiei Mele WEB1In premiera la Constanta pentru dumneavoastra piesa de teatru SOTUL SOTIEI MELE miercuri 10 decembrie ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

“Soțul soției mele”, de Miro Gavran – un spectacol de Anca Maria Colteanu. Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.

Descriere “Soțul soției mele”

În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent), un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice , cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.

Rezervari la 0766400181.
Bilet 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Tipografia Mediaoutpost, Libraria Carturesti, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo Shopping Center si Magic FM.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?