ACASA » CALENDAR » Teatru SOT DE VANZARE la Harlequin

Afis Sot de Vanzare WEB1Restaurant Harlequin Mamaia prezinta in premiera la Constanta comedia SOT DE VANZARE.
Evenimentul are loc miercuri 15 octombrie ora 21.30.

Pizza Evo

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea.

Rezervari la 0766400181. Bilet 35 lei.

DESPRE PIESA:
Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor , frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?
Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!
……………………………………………………………………………………………
Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Libraria Carturesti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?