ACASA » CALENDAR » TEATRU: RENCONTRES in PREMIERA la Constanta

Compania Passe Partout DP, sub patronajul lui Dan Puric, aduce la Café d’Art Scena piesa de teatru „Rencontres”, un spectacol cu un incredibil umor, care dinamitează clişeele; o piesă epuizantă, cu actori care au o condiţie fizică de maratonişti. Iar inteligenţa lor şi modul în care îşi traduc corporal poveştile, te iau prin surprindere.

Violeta Totir şi Dragoş Huluba, într-un spectacol gândit, montat şi jucat chiar de ei, îşi trec multiplele personalităţi prin câteva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele în alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile poveşti de amor din „Casablanca”, „Titanic”, „Singing in the Rain”.

Dan Puric urmăreşte în stilul promovat, ca şi discipolii săi, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esenţializat. „Rencontres” este o… „întâlnire” cu harul celor ce vor să comunice sincer şi direct, emoţie publicului.

Un spectacol care s-a bucurat de cronici favorabile în presa străină şi din România şi care a obţinut, de-a lungul timpului, numeroase premii: Marele Premiu şi Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de Teatru de la Belgrad. Premiul Special al Juriului la Festivalul Naţional de Comedie Galaţi.

Spectacolul are loc în Cafe d’Art vineri, 2 martie, ora 20.00. Prețul unui bilet este 25 de lei. Puteți face rezervări la numerele 0766400181 sau 0720778613.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?