ACASA » CALENDAR » Teatru “PUTEREA DRAGOSTEI”, la Teatrul de Stat Constanţa

puterea-dragostei-teatruO comedie despre de Ion Baiescu, în care cosmarurile unui parinte a carui fiica il anunta ca se marita cu un necunoscut. Acesta nu este numai un logodnic abia intalnit, ci chiar un …extraterestru. Fata vrea sa fie pioniera casatoriilor interstelare, dar pana atunci trebuie sa rezolve tot felul de detalii foarte prozaice, pline de haz.

Pizza Evo

Ion Baiesu a fost si este unul dintre cei mai iubiti si apreciati scriitori umoristi. Ion Baiesu este comediograful despre care Nichita Stanescu spunea: “De cateva decenii scrierile lui Ion Baiesu au defectul ca plac si imprudenta de a fi iubite. La el rasul e o forma de dragoste.” Cine poate uita celebrele personaje pe care le-a creat pentru serialul tv “Iubirea e un lucru mare”,”Tanta si Costel”. Ion Baiesu este autorul scenariului filmului “Balanta”(1992) prezentat cu succes la Festivalul de la Cannes. Piesa sa “Dresoarea de fantome” a fost jucata in premiera absoluta la Londra, in 1971.

UPDATE: Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, spectacolul, programat initial pentru JOI, 30 IANUARIE, ORA 19.00, a fost amanat pana la o data ce inca nu a fost stabilita.

Regia: Cristina Maria Malaia
Scenografia : Anca Tibar
Distributia: Eugen Cristea, Raluca Caragioiu, Eduard Carlan

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?