ACASA » ALTE EVENIMENTE » Teatru pentru copii, “Turtita Fermecata”, la Forte Life

Teatru pentru copii, “Turtita Fermecata”, la Forte Life

TEATRU PENTRU COPII. Trupa Sufletel reia sirul de spectacole interactive de la Forte Life. Astfel, duminica, 1 noiembrie ora 11.00 parinti si copii su asteptati la spectacolul TURTITA FERMECATA.

Pizza Evo

Cand toamna e tarzie si Brumarel se face Brumar, zau ca gandul meu se tine tot de mirosul cuptorului incins si de dragul povestilor bune pentru suflet! M-a aseza pe pridvor si as tot ruga-o pe Sfanta Duminica sa taifasuiasca un pic. Macar pana se coace o turta! Da’ chiar! Turtita fermecata!

Asta poveste as gusta-o inca o data! Ca parca mi-e pofta sa pun mana pe faina si sa o ating de nasul copiilor si sa traversam cand in poveste, cand in realitate, de-a joaca si de-a sufletul in sarbatoare, pana om simti fiecare ca recele toamnei e doar o parere, iar caldura din suflet  tine de  vremea din gandul tau! De-asta ne tinem gandul in lumina mereu, iar pana duminica alergam printre clipe si culegem cele mai frumoase idei sa le impartim cu voi!

Afis-WEB-Turtita-FermecataPentru participare 20 lei/ spectator, pentru rezervare se cuvine sa zic numarul de telefon – 0766 400 181. Biletele se achizitioneaza la fata locului.

Locurile sunt ocupate in functie de sosirea participantilor care se face cu 30 de minute mai devreme pentru o buna desfasurare a programului de spectacol. Durata: 1 ora.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?