ACASA » TEATRU » TEATRU: O comedie actuala de 80 de ani incoace: “PAM! PAM!” duminica 8 mai

„Pam! Pam!” este o comedie amara si adevarata, o bijuterie cotidiana a lui Constantin Tanase scrisa acum 80 de ani in interpretarea actorului George Constantinescu si regizat de Bogdan Husanu ce va avea loc in cafeneaua de langa sediul vechi al Universitatii Ovidius Funny People din Bd Mamaia nr. 130 A, duminica 8 mai de la ora 21.00.

Ai zice ca este un spectacol a la Caragiale, in care personajul principal se lamenteaza cu umor de situatia deplorabila a tarii si implicit a sa. Situatiile tragicomice abunda, iar momentele critice sunt punctate de un „Pam! Pam!” firesc si tonic. Piesa te face sa te amuzi, dar la sfarsit exista sansa sa cazi pe ganduri…

Comedia dureaza 45 minute, genul care merge la fix intr-o seara in care vrei sa vezi un spectacol scurt si la obiect, amuzant si tonic. Biletul este 20 de lei si se achizitioneaza de la barul locatiei. Pentru informatii si rezervari 0766400181 sau 0720778613.

Proiect marca Teatrul de Arta Bucuresti sustinut de Expertissa Constanta, Hotel Megalos, EMSI reclame in autobuz, www.evenimente-constanta.ro, Adevarul de Seara Constanta  si Magic FM.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?